2011. november 14., hétfő

15. üzenet. Írom mi a kedves Nagyasszonyunknak.

Az angyal segítségét kérve, kérdezem. Mit tud gondolni a kiscsoport értékeinek elvesztéséről? Ezt a kérdést Máriának, engesztelő szavakkal megfogalmazom átlátható formában, mert titokban megvan a tudományos, művészeti, a szakmai világ természetében egy válasz. Mert olyan, ami egy munkás nyelve hegyén is ott van, ami titok volt előtte, míg őrizte, az csak megkereshető. A kegyelemmel teljes Anya miért fordítana hátat, neki könnyebb felismerni a kérdést, még ma megáld, és elbocsájt. A szakrális csoportérték a profán világ emberi értékeivel nem egységes, épp ezért, ha hívek vagytok, bátran nevezzétek asszonyotoknak Máriát. Ezt írd a pásztorhoz is: csendben intézzétek ügyetek, ha ellenséggel kell harcolni, farkasokkal a bárányokért, és ajánld a levelet az angyalnak, hogy olvassa fel útján bíztatásod. Tanuljatok imádkozni Máriához, és olyanok lesztek, mint a királyi jegyesek, akik bátorsággal kedvesek. Áldáshoz próba kell, ha az ima nincs meg köztetek, akkor az értékek, amik egyenrangúak voltak holnap megcsúfolnak az érdekek versenyében. Helyesen teszitek, ha a pásztort Mária közelében látjátok, míg megrövidül Máriában a tiszteletben lévő pap, egyben tartja, ami jámbor és tiszta, és a helyes útra elbocsájt.

Kérés a pásztorok dolgában. Jól tudod királyi anyánk, hogy elmenőben vagyunk. Biztasd Te az embereket, hogy már közel van az egység. Ha megteszed, akkor mi természetes ésszel később, úgy folytatjuk a dolgunk, mint aki már benne él az elérkezett királyságban. Legyen ez így. Maradjunk kis időre, hogy figyelmeztetés nélkül ne maradjon, az ítélet dolgában a csaló. Időben kell az időkre mutatni. Ezért, kérlek, figyelmeztess minket korai időben, és mi a késedelmi időben okkal fogunk a Tieid védelmedben harcolni.

Kétségtelen, hogy a szellemi harc késői időben történik, mikor eltévedt emberek gonosz szellemi támadásaikat indítva már nem rejtőzködnek. Olyanok, akik már támadásai sikerében biztosak, győzelmes tudatban ismét rabolnak, és folytatják a nyerészkedést, erővel bántva azokat, akik a gonoszság ellen még védtelenek, vagy akkor értik meg, hogy okkal kerültek a vádló kezei közé. Belemerül a hatalmasok törvényeit követve a szabadság eszméjébe sok ember, és még másokat is azzal ámítanak, hogy a szabadság elérkezett. Az özvegyek dolgát nem karolják fel, állatok módjára erővel képzelegnek. Az ilyen eltévedt, pásztorra nem vár, egysége része egy birodalmi hatalomnak. Hogy lelkes vadak között békében éljünk, védd az árvát a gonosztól.

Eredménytelen az ember munkája és az állatok munkája is, mert nyugta nincs a nyerészkedőnek. Ígéretük ellenére nem pásztorolják, korai időben a leölésre szánják juhainkat, később kiközösítenek. Szaporulatunk meg sem tudja talán, hogy van, aki irgalomban fölöttük áll. Mert bűntelen vagy, tudniuk kell az eltévedteknek mellett maradsz, jó időkig. Engedd a megigazulást, Anyánk emeld fel arcát annak, aki értéket akar kapni. Neked engedelmességed lett a tudás forrása, legyél velünk.

Mária válasza népéhez. Láthat engem a kedves nép, amire nem is kért. Azt, aminek lenni kell még számodra is meghirdetem. Igaz, hogy rossz végzet megelőzhető tisztasággal és imával. Másrészt, Te se félj kedvetlen hívem, nem teszek különbséget emberek között, a dolgukban engedelmes az idők végén vidám távozóvá lesz. Olyan, aki útjára elindul korán, keressen menedéket időben. Mert elmennek olyanok is, és jó szóval el lesznek bocsájtva, akik elzárják a menedékek ajtaját. Hirdesd ki még most, hogy van két út, ami a korai időkben látszott, és kettő, melyeken az érkezők mennek majd. Mindkét úton járót visszatérő úton haladónak látva, különbséget ne tegyetek. Bízzanak tehát az elmenők. Ti tudjátok meg, hogy amikor az élet fájához irányítok engedetlent és engedelmest, mert különbséget nem akarok tenni, akkor lesznek, akik nem érkeznek oda. Az idők végén az útnak nem lesz vége.


Lesznek, akik már a paradicsom felé indultak, és ezután is helyesen úton akarnak járni. Ezeknek megmondom, hogy ne folytassák útjukat, jöjjenek vissza a számukra rendelt időbe. Azt is mondom, gyakorolják a visszatérést ezután is, így legyenek mindig jó elmenők. Fiam személyéhez közel álltok, tudjátok meg milyen módon és hova hívott minden létezőt. Valóban testét és vérét adta, hogy ami benne élő volt az szabaduljon meg a Lélek által. Akik a látszatvilág paradicsomjában akartak eszmélni, ki lettek utasítva a valódiból. És mert nem ismernek és szeretnek, fel sem ismerik, hogy hozzám csak nagy sokára, talán túlkésőn térnek vissza így. Kedves nép, hozzád is pásztort küld, aki védi a leölésre szánt nyájat. A jó pásztor nélkül, az idők előtti borzalmakat ismerem. Ha nem maradnak meg a világban lelkes lényeim, akkor az angyal segíti őket. Ti azokhoz szóljatok, kiket kivetnek a menedékről. Ha bárányaitok egyre távolabb kerülnek legelőimtől, éhezni fogtok ti is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése