2011. november 25., péntek

18. üzenet. A fogadott gyermekek imájához.

A fogadott gyermekek imájához. Aki érzi szeretetlángomat, ami új hivatást ébreszt minden fogadott gyermekemben, kezdje el újra az imát annak tudatában, hogy kezdődjön meg a lelki érlelődjék mindenkiben, mint ahogy veletek történt, amikor felismerni kezdtétek a már meglévő lelki ajándékokat Az Úr, így terjesztette ki királyságát régen, és ma is eléri szava az összes szellemi lelki és testi lényt, aki megértette, hogy az ítélet közel. Tudni sem kell mennyi, és milyen természetű lény imádja, és várja epedve látni, az egy örök igazságot, akik felismerik az egyetlen lényt, az egység gondolatát megértve. Az Atya lelki adományai személyesen ismerhetők fel, aki nem érti, akkor fogja látni a tökéletes a Szentháromság vágyakozását az elfogadásra, az Egységet Egy önreflexióban látja. A természetétől elidegenedett teremtményt öregnek mondják, valójában amikor magát az egységben felismertetni akarja vadszőlőhöz hasonló. Ezért a korai időkben, hogy el ne szakadjon lelki érlelődésben jelentkező gondok miatt a választás lehetőségétől, az Atya a Fiút halála után a teremtményekben is szemlélte, haladva az idők vége felé gondolatban. 

Amennyire hatásos a világi erőlködés, annyira a túlvilági is az, ha nem térünk meg a profán világból, nem akarjuk látni a teremtett világot. Ami következik a fentiekből, és ahogy az elhaltokon segít az értük mondott ima, úgy a még élők is mentesülnek a második haláltól, amikor megélik, és megértik ennek helyét az isteni a visszaható gondoskodásban. Aki elválasztja magát a teremtéstől távolról sem királyi, hiszen önértelmét használja belül néma, kifelé süket. Úgy lát, mint a vakablakon a vak, úgy hall, mint a visszhangot a néma. Ki lehet szólítani a halottat a sírkamrából? Ha már ott lakik, a lelki halálban az önértelmét sem tudja befolyásolni, mikor vele is haladnak az idők a vég felé az élők. Amint az idő véget ér befele szorulnak a létezők az anyagi világ zártságába. A Teremtő természetéből az is következik, hogy ki akarja terjeszteni uralmát a sírkamrában lévőkre, akiknek veszte nyilvánvaló. Ez történik, amiért imádkozunk a megholtak között az ébredésért. Bármikor, haladva az idők vége felé, a halottak között is, az erőtlenségben, az imára adott válasz ismerete nélkül, a lélek erőben jön el. A lelki halottak között tetszik ki az új tanítvány hite. Mert aki erőtlen volt köztük, nem tudva a halálban miként volt, erős lett velük az életben. Mentesek lettek a második haláltól, nem uralkodik rajtuk a profán világban, a halállal felfegyverkező önértelem. A hit látásán is erőt vehet a „lélek sötét éjszakája”, onnan is jövünk a Lélek erejében az életre, ahol a lélek vak volt az érzékelésre. Akik tudni fogják, hogy a halottak között voltak, onnan jöttek az életre, még haláluk előtt. Elmondhatják, hogy nem gondozott lelki adománya van mindenkinek, azokkal együtt, akik tudhatják, hogy eltérő értelemben uralkodni tudtak még életükben a lélek által, és a halottjaikért felelősek.

Mária az imáról. Ebben a pillanatban észbe vegyed, hogy az öröm szavát még mindig elnyomja a vád hangja. Gyertek mindnyájan a válasz helyére, ahol ima hallatszik. Ha sugallatban jelzem felétek a kedvemre valót, a kifele mondott szóra lesz belső válasz is. Amikor nincsenek tettek, akkor csak a vád hallatszik. Keressétek a Vigasztalót. Azért, mert különböző módon vagytok befogadók, és válaszaitok és döntéseitek eltérők, szavaim nektek néhány esetben angyalotok által lesz kimondva. Mikor halottért mondtatok imát, legtöbb esetben a szenvedéseiket enyhíti, hatásosak lesznek az imák. Amikor emlékezünk akkor az imádkozó is kevésbé szenved a tűztől, a lét örömben folytatódhat. A szenvedőkért ajánlott ima is hatásos, magátoknak is használtok vele. Aki hisz az angyali közvetítőknek, megértheti az örömöt, és azt is, hogy milyen természetű a halál, amikor lát szellemi és testi folytatást az isteni tervben.

Fogadott gyermek, te is ítéletre mész, de hatalmas diadal, hogy van elképzelésed a rosszról és a jóról. Azokért imádkozzatok, akik ítéletre várnak. Mert ti, akik már tudjátok magatokat a halottakhoz hasonlítani megértitek, hogy hasonló módon vagytok hivatalosok, mint aki a halált látta. Eltérő válaszokat kaphatunk, ha a visszatérők útját járjuk, érkezés dolgában hallgassatok az angyal szavára, oly közel van. Jó hír a királyságban, hogy megtalál még időben az idők szava, mint engem. Ha a végidő angyala érkezik, és ha ti is várjátok, testivé lesz a végtelen szeretet, ami a kezdetekben nem volt nyilvánvaló. Az értelem visszafordul minden ember felét, és ami az imátokban kezdődött folytatható. Engesztelés gyermekei áldjátok az Urat, látva az angyalok örömében, miképpen kezdetben, most és mindörökké.


2 megjegyzés: